Close
VINDUESPUDSNING
Zea Service leverer rengøring til en konkurrencedygtig pris af stabile og erfarne medarbejdere, så du altid får, hvad du har bestilt – til den aftalte tid.
20180806 112217 - Vinduespudsning
vinudespusning - Vinduespudsning
20180806 112405 - Vinduespudsning

Proffesionelt udstyr til en professionel vinduespudsning

Har du en lang og travl hverdag, eller er rengøring af dine vinduer bare ikke det øverste på din prioritetsliste? Så vil vi gerne hjælpe dig med din næste vinduespudsning. 

 

Vores erfarne og stabile medarbejdere sørger for altid at levere et flot og skinnende resultat hjemme hos dig. Uanset om det er fordi du ikke kan nå vinduespudsningen efter en travl hverdag, eller om det er fordi du ikke kan nå op til vinduerne. Bor du i København eller omegn, som for eksempel Valby, Vanløse, Hvidovre, Rødovre, Brønshøj, Gentofte, Gladsaxe, Kastrup eller Dragør er der ikke noget, vi ikke kan finde en løsning på. 

 

Vi kommer til dit hjem, men du behøver ikke bekymre dig om at time det med, hvornår du selv er hjemme. Vinduespudsningen foregår udenfor, så vi kan uden problemer komme og rengøre, selvom ingen er hjemme. 

 

Vi tilbyder ydermere vinduespudsning og rengøring af solpaneler, butiksvinduer, reklameskilte, vægge, drivhusvinduer – og bare rolig, vi sørger selvfølgelig også for at rengøre vindueskarmen. Med vores professionelle udstyr garanterer vi et professionelt resultat – hver gang, og uden at efterlade et rod.

 

Hos Zea Service går vi op i, at du får dine rengøringsbehov dækket, og dette gælder naturligvis også ved vinduespudsning. Vi har flere løsninger, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Ønsker du for eksempel blot en enkel vinduespudsning, så klarer vi den. Ønsker du at vi kommer hjem til dig og ordner vinduespudsningen enten hver måned, hver anden eller hver tredje? Så kontakt os, så vi hurtigst muligt kan komme i gang med at hjælpe dig.

Skriv til os

Show Buttons
Hide Buttons